Bedankt voor jouw voedselpakket, Henriëtte! Zojuist ontvangen 🙂
Reddende Engel, Henriëtte Hol

 

Bijlage Voedselbank, manipulatie NIek

Mijn sadistisch ex, zoon van een “gerenommeerd” bankier en DGA heeft het  -in samenspraak met zijn vrijmetselaarsvader en diens vrienden- voor elkaar mij op basis van fraude tot het absolute bestaansminimum te hebben gebracht. Er liggen VIER BESLAGEN OM MIJ VAN DE LAATSTE MIDDELEN VAN BESTAAN TE ONTNEMEN EN TEGELIJKERTIJD 21 DECEMBER OP STRAAT TE ZETTEN OPDAT IK MIJN KINDEREN NOOIT MEER ZAL KUNNEN HUISVESTEN. Hetgeen hij mij al aankondigde te zullen doen in 2013, wanneer ik hem durfde te verlaten.Vier beslagen tegelijkertijd om mij te breken  werden gelegd op mijn laaste middelen waaronder kunnen blijven bestaan ontnemen , en het dak boven mijn hoofd ontnemen. Oftewel op straat gooien net voorafgaand aan KERST (21-12-2020) 

Op basis van fraude, handelend met voorkennis mijn moederschap ontnemend waarover aangiften geweigerd worden en als wel sowieso standaard geseponeerd moet ik  betalen voor de voogd die de boel besodemieterde en mij bedreigde, moet ik mijn ex alimentatie betalen en hij mag hij in samenspraak met zijn vader mij in de goot gooien.

Een groot aantal figuranten binnen de Nederlandse constitutie werken hieraan (handelend met voorkennis) mee en een nog groter aantal mensen (waaronder “vrienden” en ambtenaren die UNANIEM weet hebben van pathologisch liegen en bedriegen, fraude, stalking, narcistische mishandeling en misdaad) staan dit alles toe. REFUSING TO BE HUMAN AT THEIR (Ed en Niek Splinter’s) SERVICE.

Ik weet dat men al drie jaar wenst dat ik zelfmoord zal plegen om mij definitief het zwijgen op te kunnen leggen om corruptie te verbloemen. Dat ga ik zeer zeker NIET en NOOIT doen. Ik vraag NU EENIEDERS HULP mijn rechten te respecteren en behartigen, mij te beschermen en ondersteunen om te kunnen blijven knokken voor MENSEN- EN KINDERRECHTEN. Die van IEDEREEN. Help mij ajb aan een vergoeding voor hetgeen ik al vijf jaar doe: mensen wakkerschudden en knokken voor ONZE vrijheid!

Opnieuw, herhaald verklaar ik, Trudi Verstegen ALLES NAAR WAARHEID EN 100% zeker weten van samengeschoolde terreur in plaats van “conspiracy theories” naast onomstotelijke bewijslast dat ALLES WAT IK SCHREEF OP FACEBOOK en LINKEDIN (waar ik gewist ben, na uit het leven van mijn kids gewist te zijn) en op deze website & YouTube FEITELIJK en na jarenlang onbezoldigd onderzoek doordat ik in deze hel op aarde belandde -en mijn moederschap niet wens op te geven, noch mijn kinderen in de steek ga laten- FACT is.

Hartelijke groeten, best regards, bonnes sincères, mit freundlichen Grüssen,

Trudi Verstegen

Children’s Defense Force
Openbaar Aanklager en Openbaar Onderzoeker Hoge Raad van de Kinderen
www.hogeraadvandekinderen.nl
www.childrensdefenseforce.com
www.trudiverstegen.nl

VOOR NOODHULP & VRIJHEIDSSTRIJD NL72 INGB 0681 8555 68.                 (ook voor pers) 0031-6-52428888

Beslag door JONKERS CEELEN () omdat ik mijn ex alimentatie moet betalen, die samen met zijn vader en de Rabobank valse inkomsten deed en doet; erkend door zijn eigen boekhouder die dit bevestigde aan plaatsvervangend Hoge Rechter Valentijn van Noorle-Janssen, Partner KPMG-Maiburg. Rabobank de Langstraat weigert mij al sinds 2016 tegenrekeningen van hypotheekbetalingen waardoor de kinder- en partneralimentatie op basis van volstrekte, aantoonbare fraude niet verschuldigd was en ik dus mijn criminele ex moet betalen. https://trudiverstegen.nl/wp-content/uploads/2020/12/Doc-02-Dec-2020-1223-BESLAGEN-KERST.pdf

Beslag door JONKERS CEELEN (in opdracht van Quist & Van Uitert, Rotart/Rabovriendin van mijn ex-schoonvader) WAARMEE MIJN EX MIJ OP STRAAT MAG ZETTEN, die samen met zijn vader en de Rabobank valse inkomsten “fixte” om geen onderhoudsplicht voor mij en de kinderen te hoeven betalen, erkend door zijn eigen boekhouder die dit bevestigde aan plaatsvervangend Hoge Rechter Valentijn van Noorle-Janssen, Partner KPMG-Maiburg. Rabobank de Langstraat weigert mij al sinds 2016 tegenrekeningen van hypotheekbetalingen waardoor hij de kinder- en partneralimentatie op basis van volstrekte, aantoonbare fraude niet verschuldigd was en hij mij nu dus als beloning voor zijn criminaliteit met medewerking van de Rabo die bovendien vrienden die mij wilden helpen aan rechtshulp, borg staan voor hypotheekbetalingen van handel onthielden en hen bedreigden met nog meer represailles. https://trudiverstegen.nl/wp-content/uploads/2020/12/Doc-02-Dec-2020-1223-BESLAGEN-KERST.pdf

 

Door

Geef een reactie