Freemason-families moge ongehinderd en gesupporterd door de rechtbank fraude en misdaad plegen. Waar immers vrienden zitten van ex' papa -freemasons- en dus steunen in sadisme. Voor elkaar door elkaar.

FAKE WEES DE WEERSTAND

Speciaal voor alle sadisten die op Trudi’s ellende kicken als Wouter Raatgever, Hans Meyer, (inzake de vorige post van) Michel Crombosch en Tinus Koops https://trudiverstegen.nl/de-feiten-op-een-rij/

Ik zal een album maken voor de disbelievers.

Inpakken door Wees de Weerstand om vertrouwen te winnen:

Hoe duidelijker wil je het hebben? Nadat Hans een gesprekje had met Wouter moesten alle gelden ineens naar Wouter (die op het bedrijf van mijn ex-schoonvader trainingen had gegeven) die mij tevens wilde laten verdwijnen.

f4972957-d46e-4f6b-bd6a-f1f6357d57b6 3

Save us now UK?   



 

 

Ps, dit is geen laster noch smaad: 24-6-2016 waren ze officieel nog getrouwd; dit is bovendien de waarheid en hielp Niek Splinter (multimiljonair, oud-bestuursvoorzitter van Rabobank de Langstraat, vm DGA Sealskin BV, Rotarian, vrijmetselaar) zijn zoon alle inkomsten weg te poetsen teneinde Trudi’s kunnen verzorgen van de kinderen zo onmogelijk mogelijk te maken voor wie zij in maart 2016 voor veiligheid moest kiezen van Jeugdbescherming Brabant wegens extreem huiselijk geweld.

Ed procedeert al 47 rechtzaken vol leugens op TOEVOEGING (dat betekent dat Ed officieel armlastig is verklaard) met een door zijn eigen accountant bevestigd inkomen van minimaal 102000,- tot in concreto 220000,- dankzij betalingen van Niek Splinter en contante inkomsten.

Met behulp van Niek’s netwerk en de jeugdzorgmaffia kon Trudi’s kinderen worden afgenomen juni 2018, omgang stopgezet november 2019, uit gezag gezet januari 2020.

Aangiften worden haar en getuigen landelijk geweigerd: https://trudiverstegen.nl/nol-kleijngeld-vm-partijgenoot-pvda-in-charge-politie-waalwijk-laat-mijn-aangiften-weigeren-en-seponeren/

De rechtbank acteert daarin mee door aan court fixing te doen en processen verbaal van zittingen te weigeren. https://trudiverstegen.nl/niet-alleen-wordt-aangifte-doen-geweigerd-processen-verbaal-van-zittingen-worden-ook-geweigerd/

Intussen zijn 22 vrienden van Trudi bedreigd en/of van handel onthouden, zijn minstens 160 strafbare feiten gepleegd variërend van kindermishandeling en molest van Trudi zelf tot georganiseerde misdaad waarbij vrienden van tenders van de Nederlandse Staat werden onthouden en handel in Tilburg en Waalwijk.

Uit broederschap jegens één verlichte broeder Niek Splinter, die alles over heeft voor zijn zoon inclusief zijn wens: Trudi in de goot, naar de voedselbank, op straat en haar moederschap en kunnen ontnomen.

Dank Michel Crombosch voor jouw trap na.
Dank Hans Meyer en Wouter Raatgever voor NSB-er zijn.

  • Truus Verstegen

Dag in dag uit wordt mijn dochter’s leven tot een nog ergere hel gemaakt. Omdat zij voor haar bestaansrecht knokt en dat van miljoenen Nederlanders, na in beginsel voor haar kinderen.

Omdat ze tegen de Deep State Maffia strijdt (Jeugdzorg is een miljardenindustrie; Rabobank en Jeugdzorg zijn onderdeel van programma 2020-2030 waarin uiteindelijk gezinnen niet meer dienen te bestaan) is zij vogelvrij. Vooral ook omdat Gemeente Waalwijk betrokken is in de bevoordeling van criminele bevriende notabelen.

Zo ook deze reactie van vandaag.

De controlled oppositionlijst van NSB-ers anno 2020 kreeg Trudi eerder doorgezonden vanuit ouders binnen de Jeugdzorg. Mocht iemand deze willen hebben stuur even een messengerbericht of vraag Trudi zelf: 06-52428888.

Het lijkt erop dat dit een Fake Account is van Tinus Koops, die Trudi al eerder op vergelijkbare wijze uitschold.
In opdracht van pedosatanisten, omdat ze opkomt voor kinderen. Tinus is een van de Controlled Opposition Fake-News vrienden van Hans Meyer en Wouter Raatgever, de mannen die haar groomden en van de radar wilden laten verdwijnen.

Hierbij doe ik aangifte van
1) laster en smaad
2) belediging
3) bedreiging (de “heer” heeft meerdere zaken uitgekraamd.

Ps, dit stond onder het bericht dat vandaag geplaatst is. Met de foto van Trudi en Madelief. Ook bij een ander had hij dit geplaatst. Jullie weten dus wie Michel Crombosch echt is. Sadisme en vrouwenhater pur sang.

 

 

 

 

 

 

 

Door

Geef een reactie